Kropp & själ

Kropp & själ

Massage


Klassisk helkroppsmassage 

Avkopplande massage för både kropp och själ. Under behandlingen används ekologisk mjukgörande olja från MöllerbergLjung.

   

700:-   60minDelkroppsmassage

En härlig rygg- och nackmassage med ekologisk mjukgörande olja från MöllerbergLjung.  


400:-   30minDelkroppsmassage 5 gånger

Köp ett avslappnande paket att njuta av många gånger. Vid 5 tillfällen får du härlig rygg- och nackmassage med ekologisk mjukgörande olja från MöllerbergLjung.


1.250:-   30min/tillfälle


Taktil massageNjut av en mjuk omslutande beröring som med varsamma strykningar aktiverar beröringsreceptorerna, anpassat efter varje individ. Händerna är arbetsredskapet.

Med lugn rytm följer rörelserna varandra så att det parasympatiska nervsystemet aktiveras – motpolen till adrenalinpåslag och stress.


Pris på förfrågan.

Naturterapi


Som naturterapeut arbetar en med naturläkekonst enligt traditionell naturmedicin, energimedicin och megineologi som betyder ”läran om livet”. Tonvikten ligger i den nordiska naturläkekonsten.

Du kan få hjälp med att lägga just ditt hälsopussel genom att hitta de fysiska, mentala, känslomässiga och andliga aspekter till just ditt helande.

Verktygen i den helande verktygslådan är bl Meginemassage (som är inspirerad av energimedicin, fotzonterapi, Kitsu, Akupressur- och Klassisk massage), Koppning, Moxning, Reggressionsterapi.

I Reggressionsterapin söks efter specifika händelser i cellminnet så att de som ligger bakom blockeringar som har gett upphov till t.ex värk, oro, ångest etc. kan lösas upp.


Akupressurmassage inkl samtal/konsultation

700:-   120min


Endast halvkroppsakupressurmassage

450:-   60min


Endast regressionsterapi

1.200:-   ca 150min


© Copyright. All Rights Reserved.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera